Iphone Repair Blog
Dingen die u moet weten over Computer Repair Tools
Article publié le 20/03/2018
Computers worden nu overal mmstore gent. Een computer die helemaal niet meer werkt of taken met een lage snelheid uitvoert, is een ernstig probleem voor mensen die ervan afhankelijk zijn. Zelfs als je niet erg technisch bent, kun je een paar dingen leren over computerherstelhulpmiddelen om de meeste problemen zelf op te lossen. Het vermindert ook de kans om extra geld te betalen voor het repareren van diensten die u zelf zou kunnen gebruiken.

1. Een computer reparatie tool kan worden onderverdeeld in twee categorieën, namelijk hardware en software. Kabelscharen, schroevendraaiers en ingeblikte lucht zijn enkele van de hardware-instrumenten die worden gebruikt voor computerreparatie. Anti-virusscanners, geheugendiagnoseprogramma's en software voor wachtwoordherstel zijn veelvoorkomende voorbeelden van softwareherstelhulpmiddelen.

2. Ingebleven lucht kan worden gebruikt om stof te verwijderen van de oppervlakken van mechanische componenten in de computerkast. Multi-meters kunnen worden laptop reparatie gent om ethernetverbindingen en stroomkabels te kruisen om mogelijke fouten te detecteren. Een antivirusprogramma helpt u om virussen, Trojaanse paarden en andere kwaadwillende programma's die invloed kunnen hebben op de algehele prestaties van uw computer te voorkomen. Een geheugendiagnosetool kan u helpen de problemen met RAM te vinden.

3. Computerreparatietools van beide typen bieden verschillende functies en mogelijkheden om een ​​fout te diagnosticeren en te herstellen. U hebt speciale schroevendraaiers nodig om met kleine componenten op uw computer te werken. Op dezelfde manier kan diagnostische software de meeste hardware- en logische problemen met uw apparaten detecteren.

4. Gebruik een antistatische polsband wanneer u uw computer opent voor reparatie. Statische elektriciteit kan sommige delen van het computer herstellen leuven van uw computer beschadigen. In plaats van uw computer later te behandelen, installeert u een firewall, werkt u uw antivirus bij en gebruikt u de nieuwste BIOS-software om de problemen te voorkomen.

5. Ontkoppel uw computer volledig wanneer u de CPU-kast opent om een ​​aantal problemen op te lossen. Neem een ​​back-up van alle belangrijke gegevens voordat u virussen van uw computer begint te wissen met een extra softwareherstelprogramma.
Aucun commentaire - Voir / Ajouter

Hoe u de beste computerreparatieservice kunt krijgen
Article publié le 16/03/2018
Je zou kunnen denken dat het hebben van een professionele computertechnicus je computer te repareren te laptop scherm echt waard is. Maar als u er goed over nadenkt, is computerherstel van een professional voordeliger dan u eerst dacht.

Kostbare alternatieven voor professionele computerreparatie

Het werk zelf doen - Veel mensen proberen zelf hun pc te repareren en deze pogingen om amateurcomputers te repareren eindigen vaak laptop scherm kopen in rook. Vaker wel dan niet, wanneer pc-gebruikers hun computers zelf proberen op te lossen, is alles wat ze uiteindelijk krijgen een nog steeds kapotte computer en veel stress en frustratie.

Vraag een meer deskundige vriend / familielid om hulp - Deze optie werkt soms, dat wil zeggen als u iemand kent die een computertechnicus met licentie is, maar zo niet, dan zal het misschien niet goed voor u zijn. Zelfs als je iemand kent die een beetje slimmer is dan jij met betrekking tot computers, is hun kennis misschien niet genoeg; er is zelfs een kans dat ze sleutelen aan je computer de zaken misschien nog erger maken.

Koop een nieuwe computer - Als je echt gefrustreerd bent over het feit dat je niets aan je computerproblemen kunt doen, kun je een nieuwe computer kopen. Maar het kopen van een nieuwe computer is niet echt haalbaar, omdat het in tegenspraak is met wat je eerder wilde, namelijk dat je niet te veel geld wilt uitgeven aan computerherstel. U kunt ook proberen een scan uit te voeren met een online registry cleaner.

Deze alternatieve opties voor professionele computerreparatie lijken toch niet verleidelijk, of wel? Als je je computer echt snel en zonder stress en een gebroken hartje wilt laten repareren, dan kun je hem gewoon laten repareren door een professional. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoe snel en efficiënt ze zijn, en als je er hard genoeg naar kijkt, kun je er zelfs een vinden die betaalbare diensten biedt.

Het vinden van een betaalbaar computerherstelbedrijf is niet zo moeilijk, maar het vinden van een die een kwaliteitsdienst biedt, kan lastig zijn. Hier zijn enkele dingen waar je op moet letten:

Reparatiegarantie - Respectabele bedrijven geven altijd een garantie op hun reparatieservice; het gebruikelijke is ongeveer 2 weken. Dus als u uw computer meeneemt naar huis en het probleem zich binnen de garantieperiode opnieuw voordoet, breng het apparaat dan terug naar hen, zodat ze het voor u gratis repareren.

On-site reparatie - Uw computer bevat al uw persoonlijke gegevens, dus u moet weten dat deze correct is opgeslagen en wordt bewaard terwijl deze wordt gerepareerd. Als het reparatiebedrijf waar je naartoe gaat zegt dat ze de reparaties niet ter plaatse doen en ze elders moeten verzenden, zoek dan een andere plaats voor reparatie.

Taakoffertes - Alle goede computerwinkel aarschot zullen een gedetailleerd reparatieofferte uitdelen voordat er iets op uw computer wordt gedaan, de werkofferte bevat meestal de prijs voor arbeid en onderdelen, indien nodig. Als u van tevoren een prijsopgave krijgt, weet u zeker dat u niet verbaasd zult zijn wanneer u terugkomt om uw computer op te halen en een enorme rekening krijgt.

Als u toevallig een computerreparatiewerkplaats tegenkomt die alle bovengenoemde dingen biedt, en meer, dan weet u dat uw computer in goede handen is. Het is goed om een ​​paar dollars te spenderen voor computerreparatie; je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je computer gerepareerd wordt.
Aucun commentaire - Voir / Ajouter

Betaalbare computerreparaties
Article publié le 15/03/2018
Uw computer professioneel laten repareren door een ervaren computertechnicus kan kosteneffectiever laptop herstellen u denkt. Veel mensen beschouwen de service als te duur en zullen proberen het probleem zelf op te lossen voordat ze hun toevlucht nemen tot een professionele computerreparatieservice.

Veel mensen proberen de problemen zelf uit te werken - hoeveel kost die tijd jou? Hoeveel frustratie zou je ervaren! Pc-gebruikers scheuren vaak uit frustratie weg nadat ze de computerproblemen die ze ervaren niet kunnen oplossen.

Anderen zullen een goed geïnformeerde vriend of familielid krijgen om te proberen hun kapotte computer te repareren. Dit kan soms werken. Overweeg echter de tijden dat het niet zo goed werkt. Wanneer je goedbedoelende vriend of familielid eigenlijk meer schade aanricht of er niet in slaagt het probleem op te lossen. Daarna hebben ze computerwinkel geel uren van hun tijd verspild om te proberen uw computerproblemen op te lossen. En je hebt nog steeds een computersysteem dat gewoon niet werkt.

Sommige mensen geven het helemaal op en gaan naar buiten om een ​​nieuwe computer te kopen. Deze optie is geweldig als je genoeg geld hebt om rond te gooien - maar vaker wel dan niet, dat doe je niet - en dit is geen haalbare optie.

Iets dat het overwegen waard is, is dat een professionele computerreparatieservice u geld zal kosten. Omdat ze echter zo ervaren zijn, is de kans groot dat ze het probleem veel sneller (en met minder haarscheurtjes) kunnen oplossen dan ooit mogelijk was! Dit betekent dat uw computer sneller en met een minimum aan gedoe back-up werkt.

Het is niet moeilijk om een ​​betaalbaar computerherstelbedrijf te vinden. Maar er zijn enkele dingen waar u op moet letten bij het kiezen van uw computerreparatieservice:

Computerreparatiegarantie - zorg er altijd voor dat ze een soort garantie bieden op hun arbeid. Als u thuiskomt en hetzelfde probleem zich opnieuw heeft voorgedaan (en soms gebeurt dit - computers kunnen wispelturig zijn), wilt u weten dat u uw computer naar de reparatiewerkplaats kunt terugsturen zodat ze deze opnieuw kunnen bekijken zonder dat u zelfs hoeft te betalen. meer geld. Elke gerenommeerde computerreparatieservice biedt een garantie op arbeid - de standaard is ongeveer 14 dagen. Dus onthoud altijd als u problemen ondervindt wanneer u uw pc mee naar huis neemt - neem deze meteen weer in. Als u het na 14 dagen uitstelt en terugneemt, hebben zij het volste recht om u nog een reparatiekosten in rekening te brengen.

Repareren ze ter plaatse? - Sommige zogenaamde "professionele computerreparatieservices" repareren uw computer niet eens in hun winkel. Ze zullen ze elders wegsturen. Dit is niet ideaal. Uw computer zal bijna altijd privégegevens, foto's en andere gevoelige informatie bevatten. U wilt weten dat uw computer veilig en veilig wordt opgeslagen terwijl deze wordt gerepareerd - niet in het hele land wordt rondgeleid om een ​​reparatie te krijgen.

Zullen ze je citeren voordat ze verder gaan met het werk? - Een goede en professionele computerreparatieservice geeft u altijd graag een prijsindicatie voor eventuele reparaties. Vaak zullen er minimum servicekosten in rekening worden gebracht. Dit is voor hun tijd om uw computer te beoordelen en een aanbeveling te doen. Als er nog meer reparaties moeten worden uitgevoerd of als er vervangende onderdelen zijn besteld, laptop herstellen gent dan dat u van tevoren een duidelijke offerte ontvangt, zodat u geen verrassingsbrief krijgt als u uw machine gaat ophalen.

De beste manier om een ​​betrouwbare en vertrouwde computerreparatieservice te vinden, is door rond te vragen in uw omgeving. De lokale bevolking kan u over het algemeen in de goede richting wijzen van een reparatieservice die zij zelf vertrouwen en gebruiken.
Aucun commentaire - Voir / Ajouter

Te weten of een laptopreparatie een goede optie is of niet
Article publié le 14/03/2018
Uw laptop computer herstellen nodig. Neem je het in of koop je een nieuwe? Het bepalen van deze vraag is afhankelijk van de reikwijdte van reparaties. Een laptopreparatie is een goede optie als de kosten relatief klein zijn en de reparaties gemakkelijk zijn. Er zijn veel laptopherstelcentra beschikbaar om op alle laptops te werken en er zijn er nog veel meer.

Fabrikanten zijn niet de enige plek om reparatiedelen voor laptops te krijgen. Er zijn geautoriseerde reparatiecentra beschikbaar en met een verwisselbaar onderdeel kan een onderdelenbedrijf bij de meeste laptops een ander fabrikantapparaat gebruiken zonder alle merken bij de hand te hebben. Een laptop met garantie kan lokaal worden vervangen.

Reparaties die niet in het computerwinkel limburg kunnen worden uitgevoerd, kunnen door het servicecentrum of uzelf, de eigenaar van de laptop, nog steeds naar de fabrikant worden gestuurd. De reparaties die op een laptop vaak voorkomen, zijn zaken als virussen, defecten op de harde schijf, videofout en storingen in het geluid. Er kunnen verschillende problemen zijn, maar met de installatie van generieke onderdelen of verwisselbare onderdelen kan het reparatiecentrum een ​​vervanging van een andere fabrikant bij u hebben die in uw laptop zal gaan en goed zal werken.

Een beschadigd besturingssysteem zorgt ervoor dat de laptop veel problemen heeft. In sommige gevallen moet het besturingssysteem worden vervangen. Bij andere incidenten kan dit worden opgelost met behulp van de reparatiesoftware van de fabrikant. Een goede reparatietechnicus zal het probleem kunnen oplossen zonder de harde schijf te hoeven vervangen. In sommige gevallen is de schade echter te groot op de schijf en moet een nieuwe schijf op de laptop worden geïnstalleerd

Laptops hebben één interne drive en kunnen binnen enkele ogenblikken worden geopend en vervangen voor wat betreft de installatie van de eigenlijke hardware. Van de gegevens op een harde schijf kan een back-up worden gemaakt of naar de nieuwe schijf worden overgebracht voordat de vervangende schijf is geïnstalleerd. Als de schijf slecht is en de gegevens te ver weg zijn, beschadigd, dan zijn deze methoden niet mogelijk en gaan de gegevens verloren.

Nadat de back-up van de gegevens is gemaakt naar een nieuwe schijf of back-upeenheid, kunnen de oude gegevens worden verplaatst naar de nieuwe schijf die in de laptop wordt of zal worden geplaatst. Er zijn verschillende problemen die een schijf kan krijgen, slechte sectoren, corrupte gegevens of stroomverlies waardoor het systeem niet goed functioneert. De slechte schijf kan worden vervangen door een andere in een gemakkelijk te doen procedure. Het vervangen van een schijf is niet moeilijk, maar de installatie van de partitie-informatie en het besturingssysteem kan dat wel zijn. Dit is een goed moment om een ​​ervaren technicus te gebruiken om de laatste installatie van de software uit te voeren en ervoor te zorgen dat deze correct werkt.

Het begrijpen van de procedure en wat er bij komt kijken bij het vervangen van een harde schijf van een laptop, is de taak van een technische ondersteuningstechnicus, die u kunt vinden in elke computerwinkel. De opties die bepalen hoe het besturingssysteem werkt en wat voor soort formaat het nodig heeft, is een vraag die het beste wordt beantwoord door een getrainde technicus.

Het moederbord op een laptop heeft de meeste componenten geïntegreerd in dezelfde printplaat waarop alle hoofdcircuits zijn aangesloten. Het scheiden van de apparaten is niet beschikbaar, dus als het moederbord faalt of als pc winkel mechelen op het moederbord faalt, moet het hele moederbord worden vervangen. Meestal moet deze optie een identiek onderdeel hebben om het te vervangen en niet een ander merk dat in een computerwinkel op het schap staat. Het wegen van de kosten is belangrijk wanneer de reparatie van de laptop een goede optie is. Houd er dus rekening mee dat als de laptop kan worden uitgevoerd, deze nuttig kan zijn voor iemand, het hangt er alleen vanaf welke waarde u eraan besteedt en wat de kosten zullen zijn om een ​​nieuwe te krijgen, het kan de reparatie waard zijn.
Aucun commentaire - Voir / Ajouter

5 effectieve tips om problemen met computerreparatie te voorkomen
Article publié le 12/03/2018
Op een bepaald moment wordt elk modern mens geconfronteerd met computerherstelproblemen. De aard van het probleem kan klein zijn, zoals een computer bevriezen of groot als een gecrashte of kapotte harde schijf. Een persoon laptop scherm herstellen ook opties om het probleem zelf op te lossen of gebruik te maken van de reparatieservices die worden aangeboden door de hardwareprofessionals. Maar ongeacht de aard en het type van het probleem, moet u enige tijd doorbrengen zonder toegang tot de pc te hebben. De beste en eenvoudigste manier om de pc op een goedkope of gratis manier te laten repareren, is via de computergarantie van de fabrikant. Als u een bestaande of verlengde garantie op de computer hebt, kunt u deze altijd laten repareren zonder kosten te maken. U kunt echter nog een aantal eenvoudige technieken overwegen om problemen met computerherstel in de toekomst te voorkomen.

Let op de symptomen: wanneer uw computer enige vorm van operationele problemen vertoont, worden specifieke foutmeldingen weergegeven. De onderdelen computer moet worden genoteerd samen met de andere symptomen en storingen die u tegenkomt. U begrijpt misschien niet wat de exacte aard en oorzaak van de computer is als gevolg van de technische aard van de foutmeldingen, maar wanneer u deze details op een gedetailleerde en gedetailleerde manier vastlegt, kan hetzelfde de technicus helpen het probleem snel te identificeren en op te lossen. Neem dus het computerprobleem op en schrijf het op de juiste manier op.

Gebruik de telefoondiensten: soms is het niet mogelijk om een ​​computerreparatiewerkplaats te bezoeken vanwege de locatie of vanwege uw drukke werkschema. U moet dus de externe consultatiediensten verkennen die beschikbaar zijn om de computer te repareren. Je kunt de nummers ophalen van de officiële website van het merk en een oproep doen om een ​​aantal details te controleren, bijvoorbeeld hoe lang het duurt om de computer terug te krijgen, samen met de mogelijkheid van de reparatiewerkplaats om de problemen van de specifieke aard op te lossen. U zult verder het model- en serienummer van de computer moeten delen om het voor hen gemakkelijker te maken om de details te controleren.

Documenteer het reparatieproces: wanneer u uw computer overhandigt aan de reparateur van de computerreparatie, moet u ervoor zorgen dat u documenten van het bedrijf verzamelt die de specifieke computerhardware of -software vermelden die moet worden vervangen, samen met de exacte tijd die nodig is om de computer te krijgen. computer terug. Het is ook belangrijk om het bedrijf om een ​​garantie na reparatie te vragen. Deze eenvoudige documentatieprocedure bespaart u extra kosten of extra kosten.

Maak de computer klaar voor reparatie: Nadat u besluit de computer te repareren, maakt u een back-up van alle belangrijke informatie over de computer, waaronder het serienummer van de computer, het serienummer van de modem, cd-rom en andere onderdelen van het apparaat. Wanneer u de computer terugkrijgt voor de reparatieserviceprovider voor de computer, helpen deze gegevens u bij het verifiëren van uw pc. Verder moet u alle soorten persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van de computer wissen voordat u deze voor reparatie aanbiedt.


Overweeg de pc te ruilen tegen een gereduceerde prijs: als u een van de pc winkel mechelen van de computer gebruikt, is het mogelijk dat de benodigde computeronderdelen niet worden gebruikt omdat het model niet meer wordt geproduceerd of de garantie wordt verleend. In dergelijke gevallen kunt u de beschikbare uitwisselingsopties overwegen om de bestaande pc door een nieuwe te vervangen door een gereduceerde prijs te betalen. Er zijn geen specifieke kortingspercentages beschikbaar voor de uitwisseling, maar u kunt altijd onderhandelen voor een veel betere deal en een hogere kortingspercentage.
 
Een persoon kan nooit volledig herstelproblemen met de computer voorkomen. Maar met deze eenvoudige technieken kan hij voorkomen dat hij problemen krijgt met betrekking tot de reparatie van de pc.
Aucun commentaire - Voir / Ajouter


[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ]
Créez votre Blog !
Titre du blog :
Iphone Repair Blog
Description :
Iphone Repair Blog
Dernière mise à jour :
20/03/2018
Accueil
Me contacter
Livre d'or
Articles sur ce blog : 43
Commentaires sur le blog : 0
Visites depuis la création : 17276
Visites depuis hier : 18